https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

ASSOCIATED PRESS va propune o noua aplicatie "AP PLAYBOOK"

 

Colaborarea si planificarea editoriala au devenit acum foarte simple.
O singura destinatie pentru toata activitatea redactiei dvs. din orice locatie.
Nu a fost niciodata mai critic - sau mai provocator - ca redactiile sa fie conectate. AP Playbook va poate ajuta.

IntroducerePlaybook

 

Intelegem provocarile unice cu care se confrunta jurnalistii care lucreaza de la distanța in mijlocul focarului de coronavirus. De la birouri la domiciliu pana la locatiile de pe teren, va vom reuni rapid echipa într-o singura platforma. Totul este rapid, usor si gata de utilizare. Pentru a afla mai multe despre AP PLAYBOOK puteti accesa acest link.

 

BN_PB

 

La birou sau in deplasare, AP Playbook online si aplicatia mobila aferenta va vor ajuta sa va planificati si sa urmăriti acoperirea stirilor in curs dar si a celor viitoare.
Acordati întregii dvs. echipe acces la construirea si vizualizarea planurilor multiformat si a sarcinilor conexe,

tinandu-i pe toti la curent cu privire la activitatea din ziua respectiva si din zilele viitoare, la nivel local sau global.

Puteti primi notificari cu privire la noi sarcini si evolutii ale stirilor prin aplicația iOS, text sau e-mail.
Puteti sa urmariti sarcinile personale sau sa utilizati vizualizarea slideshow-urilor pentru un rezumat al planurilor zilei in diferite zone.

Monitpr_PB

 

Folosind API-ul nostru puteti sa ingestati fluxuri de evenimente pentru a crea o vizualizare a articolelor de actualitate in programul dvs.
Integrati AP Playbook cu sistemul de autentificare multifuncțională sau de conectare unică a site-ului dvs.

Urmariti cheltuielile individuale si cumulate ale evenimentelor si obtineti informatii despre modul in care resursele sunt folosite in redactie.

Puteti sa ne contactati pentru a afla mai multe despre AP Playbook si pentru a solicita un demo la numarul de telefon 0722 919 868 sau printr-un email la adresa   cristian.gheorghiu@romtek.ro.