https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Cand lucrezi de acasa: camera web poate fi o problema?

 

 

In acest moment, milioane de angajati din toată Europa apeleaza la convorbiri si intalniri online captand si producand continut de acasa. Dar cei mai multi dintre acestia nu se descurca cu webcam-urile din laptopurile pe care le folosesc, imaginile sunt de calitate scazuta cu unghiuri ciudate si neplacute, fiind greu de controlat.

Stim cat de importanta este o comunicare buna pentru afaceri. Asadar, de ce sa nu faceti un upgrade la una dintre camerele Sony PTZ de inalta calitate, pentru imagini mai clare si intalniri de o calitate superioara?

 

Top 1

 

Intalnirea ta conteaza!


Uitati de imaginile slabe cu o rezolutie scazuta si care se blocheaza apeland la camerele Sony care va ofera videoclipuri full frame de pana la 1080p si 4K UHD la 60fps.

Acestea au o sensibilitate excelenta la lumina scazuta si va asigura o imagine excelenta in fiecare locatie de acasa.

Acestea pot fi o solutie perfecta pentru managerii care isi prezinta echipele de lucru, profesorii care sunt in permanenta legatură cu studentii sau echipele de criza care lucreaza de la distanta.

 

Top2

 

Intalniri!


Adu-ti intalnirile la viata. Camerele Sony functioneaza cu orice aplicatie web, inclusiv Google Hangouts, Skype, Zoom, Microsoft
Teams si altele. Trebuie doar sa descarcati software-ul gratuit pentru instrumentele NewTek NDI® * si computerul dvs. va vedea camera ca si cum ar fi camera dvs. web.

 

Top3

 

Invatamant la distanta!

Camerele noastre imbunatatesc invatarea si invatarea colaborativa prin streaming live, conectand studentii si profesorii în timp real din diferite locatii.

Atrage atentia publicului tau si creste-i interesul cu tehnologia inteligenta de analiza video, care oferă extragerea scrisului de mana si fundaluri grafice pe chroma fara cheie pentru a va permite să creati continut video avansat oriunde v-ati afla.

 

Top4

 

Productia de la distanta este acum posibila


Camerele Sony sunt perfecte pentru industria de broadcast, permitand integrarea perfecta a infrastructurii de difuzare existente, cu o gama larga de interfete si optiuni de comanda la distanta.

Cum multe organizatii mass-media utilizeaza in prezent lucrul la domiciliu, instrumentele pentru a sprijini productia de la distanta si captarea la calitate profesionala sunt cruciale pentru orice studio improvizat.

 

Top5

 

 

Evenimente live

 

De la studiouri TV si stadioane pana la sali de teatru, spectacole si conferinte sau jocuri electronice - camerele Sony capteaza si transmit imagini video de calitate în 4K sau Full HD. Acestea sunt concepute pentru o functionare nesupravegheata în locuri greu accesibile sau discrete, cu o panoramare lina si silentioasa care nu va va deranja activitatea.

 

Top6

 

Reality show

Camerele Sony controlate de la distanta ofera imagini impecabile în 4K sau Full HD si pot fi controlate prin reteaua de internet. Cu o sensibilitate excelenta la lumină scazuta si o miscare lina si silentioasa, acestea sunt alegerea perfecta, discreta, pentru captarea actiunii în emisiunile TV, in special în cazul in care filmarea este adesea necesara din unghiuri dificile.

 

Mai multe detalii despre gama de camere robotice de la Sony gasiti si pe pagina Romtek Electronics

Va invitam sa testati camerele robotice distribuite de Romtek Electronics, dar si alte produse din gama SONY.


Pentru detalii comerciale ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0722 919 868 sau printr-un email la adresa cristian.gheorghiu@romtek.ro.