Castigati un echipament SIGLENT X-Scope sau X-Generator doar prin a lasa o recenzie produsului

 

A fi un client al echipamentelor SIGLENT va ofera posibilitatea sa castigati un osciloscop X-Series sau un generator doar prin a trimite o recenzie sincera asupra instrumentului SIGLENT pe site-urile care au sectiuni de comentarii ale clientilor. Acest concurs incepe din 11-05-2020 si se termina pe 11-05-2021.

 

Reguli de extragere:

Tot ce aveti de facut este sa trimiteti o recenzie sincera dupa achizitia unui echipament SIGLENT pe site-urile care au sectiunii de comentarii. Trimiteti-ne un e-mail pentru a va inregistra, continand o captura de ecran sau un link al recenziei si numarul de serie al instrumentului. Adresa pe care puteti trimite este sales@siglent.com. Cu cat scrieti mai multe recenzii cu atat mai multe sanse de castig aveti.

Vor fi 4 runde de alegere ale recenziilor castigatoare, astfel castigatorii vor fi anuntati o data la trei luni. Premiul va fi fie un osciloscop digital SIGLENT SDS1104X-E (100MHZ) sau un generator de functii si forme de unda arbitrare SIGLENT SDG2042X (40MHz)! La alegerea dumneavoastra!

SIGLENT va posta cate un video al procesului de extragere pe canalul de YouTube pentru a ti transparenti in alegerea castigatorilor.

  • Pentru usurinta, va rog trimiteti e-mail-ul cu denumirea “SIGLENT Review from your name”. Spre exemplu: “SIGLENT Review from Popescu Dan”.
  • Fiecare instrument are un numar de serie unic. Puteti gasi acest numar pe panoul din spate al instrumentului.

 

Aratati-va punctele forte:

Daca sunteti pasionati de editare de videoclipuri, puteti face un review video si sa il incarcati pe Youtube. Trimiteti-ne o captura de ecran si un link cu acest video la adresa: sales@siglent.com

Aceasta parte este independeta de cea de mai sus, asa ca puteti participa la ambele sectiuni.

Vor fi doua extrageri la aceasta parte, asadar castigatorii vor fi anuntati o data la sase luni. Premiul este un osciloscop SDS2104X Plus!

 

Note:

  1.  Concurs valabil intre 11-05-2020 si 11-05-2021.
  2.  Puteti participa la ambele sectiuni simultan.
  3.  SIGLENT TECHNOLOGIES isi rezerva dreptul de a lua deciziile finale in aceast concurs.