https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

NAB 2018 – Noutati Blackmagic

 

 

Anul acesta Blackmagic  a anuntat lansarea tehnologiei DaVinci Resolve 15, un upgrade masiv care integreaza pe deplin efectele vizuale Fusion si grafica în miscare, adaugand noi instrumente audio plus sute de noi caracteristici si imbunătatiri pe care editorii si coloristii le-au cerut, dar si o actualizare masiva a urmatoarelor produse:

  • DaVinci Resolve 15
  • Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K
  • ATEM Television Studio Pro 4K
  • Cintel Scanner 2
  • Mini Converter UpDownCross HD
  • Blackmagic Multiview 4 HD
  • Mini Converter Optical Fiber 12G
  • Micro Converter Bi-Directional SDI/HDMI
  • HyperDeck Studio Mini H.264 Update

 

 

hero

 

Cu Camera BlackMagic Pocket Cinema 4K dotata cu un senzor de 4/3 si ISO dual nativ de pana la 25.600, puteti obtine imagini HDR uimitoare si performante incredibile la lumina slaba !

intro-camera-xl

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K dispune de un port inovator de mare viteza USB-C. USB-C este rapid, flexibil oferind si alimentare cu energie pentru accesorii externe, cum ar fi unitătile flash sau SSD-urile.

 

Noul model ATEM TV Studio Pro 4K are toate avantajele modelelor HD și adaugă in plus capacitatea Ultra HD cu mai multe intrari SDI!

Cu 8 intrari independente 12G-SDI, ATEM Televiziunea Studio Pro 4K integreaza toate formatele populare HD si Ultra HD de pana la 2160p60.

 

models-xl

 

 

Noul Cintel Scanner 2 adauga conexiuni incredibil de rapide de 40 Gb / s Thunderbolt 3 si PCIe, suport pentru HDR, timecode pentru sincronizare cu echipamente externe si multe altele.

 

cintel-scanner-2

 

Noile Convertoarele Blackmagic Micro sunt convertoare incredibil de mici pentru transmisie video care va permit sa convertiti semnalul de la SDI la HDMI si de la HDMI la SDI.

intro-xl

 

Microconverterul SDI / HDMI este cel mai mic video convertor bidirectional din lume! Acum puteti sa converti simultan semnalul SDI în HDMI și HDMI la SDI în orice combinatie de formate SD si HD de pâna la 1080p60.

bi-directional-md

 

Noul model Blackmagic MultiView 4 HD este un vizualizator ieftin, care va permite sa monitorizati simultan 4 surse video SDI diferite pe un singur monitor!

multiview-4-hd-xl

 

Convertorul optic Blackmagic Mini 12G este un nou convertor de fibra optica direcțional SDI, care va permite sa extindeti conexiunile SDI de pana la 16 km distanta.

MiniConverter-OptiFiber-FB_preview

 

 De asemenea, Blackmagic a anuntat ca în acest an va adauga înregistrarea si redarea HD H.264 la HyperDeck Studio Mini!

hyperdeck-updates

 

 

 

Puteti gasi mai multe detalii accesand link-ul: https://www.blackmagicdesign.com/products

 

Daca doriti sa testati noile produse Blackmagicdesign ne puteti contacta direct la numarul de telefon 0722 919 868 
sau printr-un email la adresa cristian.gheorghiu@romtek.ro.