https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

PARTENERIAT New Strategy Center si Romtek

 
In perioada 8-9 iunie 2017 New Strategy Center, in parteneriat cu North Atlantic Treaty Organization (NATO), a organizat la Constanta un amplu eveniment dedicat securitatii si relatiilor internationale in zona Balcanilor si a Marii Negre: „Black Sea and Balkans Security Forum – 2017”.
 
Pentru acest eveniment, RomTek Electronics, in parteneriat cu aLive, a produs si a transmis pe videostream, pe site-ul  New Strategy Center, sesiunile publice ale evenimentului: https://2bsecurityforum.ro/media/.
 
RomTek Electronics are satisfactia de a fi contribuit, impreuna cu alti presigiosi sponsori, la succesul acestui eveniment apreciat unanim de toti participantii pentru tinuta sa deosebita.
 
Presedintele New Strategy Center, Domnul Ionel Nitu, a avut amabilitatea de a transmite RomTek Electronics o scrisoare de multumire (atasata in continuare) pentru contributia adusa la succesul evenimentului, invitand totodata RomTek sa sustina in continuare proiectele New Strategy Center, ceea ce desigur ne onoreaza.
 
NSC