https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Participare RomTek Electronics la SITTME 2019

 

RomTek Electronics a participat in perioada 23-26 octombrie 2019 la cea de a 25-a editie a simpoziomului SIITME („International Symposium for Design and Technology in Electronics Packaging”). Acesta a fost organizat in acest an la Cluj-Napoca in salile „Ambassador” si „Forum” ale locatiei Grand Hotel Napoca. La aceasta intrunire au participat reprezentati ale celor mai mari universitati din Romania, printre care putem enumera: Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnica Gh. Asachi din Iasi, Universitatea de Nord din Baia Mare, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea Budapesta pentru Tehnolgie si Economie, Universitatea din Pitesti, Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Universitatea din Oradea si Universitatea Martima din Constanta.

Pe langa reprezentantii din domeniul educational, la acest simpoziom au participat, de asemenea, ingineri ale celor mai mari corporatii din zona industriei in Romania, precum industria de autovehicule, industria de componente si echipamente electronice, si multe altele.

La standul RomTek am intampinat cu informatii si noutati din zona de Testare si Masurare pe toti ingierii interesati de solutii pentru aplicatiile si proiectele lor din viitor la care cu siguranta putem oferi sprijin in vederea atingerii rezultatelor dorite. Adresand toate industriile si aplicatiile care folosesc aparate/sisteme de masura, control si monitorizare pentru domeniile electric si electro-optic, RomTek ofera un portofoliu complet de produse mergand de la cele mai simple astfel de aparate/instrumente si pana la sisteme complexe, integrate, care permit inregistrarea, procesarea si interpretarea rezultatelor masurate. Valoarea solutiilor RomTek vine nu numai din calitatea si diversitatea produselor oferite dar si din asocierea lor cu o gama completa de servicii care asigura maximizarea parametrilor tehnici si economici ai solutiei pentru o perioada de exploatare cat mai extinsa.

Puteti vedea in cele ce urmeaza cateva fotografii din timpul simpoziomului SIITME. Daca sunteti si dumneavoastra interesati de solutiile noastre, va rugam nu ezitati sa ne contactati, atat telefonic, cat si la adresa noastra office@romtek.ro.