https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Siglent Technologies anunta lansarea seriei SDS2000X Plus

 

Siglent Technologies anunta lansarea seriei SDS2000X Plus de osciloscoape realizate in tehnologia Super Phosphor.

Siglent Technologies prezinta cu mandrie cea de a treia generatie de osciloscoape din seria 2000. La cinci ani de la lansarea seriei de succes SDS2000X, Siglent a continuat sa implementeze noi caracteristici in urma feedback-ului primit de la clienti, acum prezentand noua serie SDS2000X Plus. Proiectat sa impresioneze, X Plus are o configuratie standard bogata in functii, avand posibilitatea de a adauga si alte noi functionalitati, acest instrument ajungand unui foarte flexibil si puternic pentru toate sarcinile de laborator ale inginerilor.

Noua serie SDS2000X Plus include 4 modele: Un model cu doua canale de banda 100 MHz (cu posibilitatea de upgrade pana la 350 MHz) si trei modele de patru canale, cu benzi de 100, 200 si 350 MHz. In plus, modelele de 350 MHz au posibilitatea de upgrade pana la 500 MHz (Banda maxima disponibila pe doua canale independente).

SDS2000X Plus a mostenit interfata de la seria mai performanta SDS5000X. Aceasta include un ecran touch-screen de 10-inch, control cu tastatura si mouse extern si webserver incorporat, facand aceasta serie una foarte flexibila si utila.

Mai mult, osciloscopul ofera un mod de achizite pe 10-biti care foloseste supraesantionarea pentru a atinge o rezolutie inalta. Combinat cu nivelul minim de semnal pe verticala de 500µV/div, X Plus poate afisa cele mai mici detalii ale semnalelor.

Modelele de patru canale vin cu doua convertoare analog-digitale de 2 GS/s si doua module de memorie de 200 Mpts. Aceasta imbunatatire a adancimii memoriei asigura o rata de esantionare excelenta, fiind foarte folositoare atunci cand se analizeaza semnale de inalta frecventa cu schimbari ale formei de unda foarte rapide, asigurand vizualizarea tuturor detaliilor, indiferent de setarea bazei de timp.

Modul secvential creste rata de captura a formelor de unda pana la 500 000 wfm/s. Acesta ajuta la maximizarea ratei de captura evitand ratarea unor evenimente critice care ar putea aparea in acel semnal. Se reduce astfel „dead time” al osiloscopului de pana la patru ori, permitand inginerului sa gaseasca anomalii rare ale semnalelor mai rapid. Acest mod special permite utilizarea optima a memoriei.

Optiunea de generator de functii de 50 MHz incorporat impreuna cu functia gratuita de plot Bode asigura o analiza de frecventa ieftina si convenabila fara a mai investi in alte instrumente de masura. Spre exemplu, daca clientul dezvolta surse de alimentare in comutatie (SMPS), graficul Bode este un mod usor de a masura faza si castigul buclelor de feedback ale sistemelor, determinand stabilitatea sursei.

Seria X Plus are de asemenea optiunea de Analiza de Putere care livreaza analiza automata a performantelor caracteristicilor unei surse de tensiune. Impreuna cu sondele Siglent diferentiale de tensiune si curent, aceasta optiune este ideala pentru a va perfectiona proiectele.

Functiile standard incluse: decodare si trigger pe magistralele seriale I2C, UART, SPI, LIN, CAN. Alte standarde optionale sunt I2S, CAN-FD, FlexRay si MIL-1553B care pot fi achizitionate impreuna cu osciloscopul sau ulterior.

 

In concluzie, SDS2000X Plus este un osciloscop foarte puternic si flexibil care poate fi folosit in nenumarate aplicatii. Extensiile optionale (banda, functii) ii permit utilizatorului sa tina pasul cu trendul in care cerintele sunt din ce in ce mai exigente, facand din aceasta serie o investitie sigura. Daca va doriti o oferta de pret pentru aceasta serie, va rog nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@romtek.ro.