Siglent Technologies lanseaza seria SVA1000X

 

            Siglent Technologies largeste latimea de banda si functionalitatea seriei SVA1000X de Analizoare Vectoriale de Retea si Spectru.

            Seria deja existenta SVA1000X a fost imbunatatita cu un nou model care suporta pana la 3.2GHz latime de banda. De acum, acest echipament poate fi folosit in masuratori precum antenna matching in banda 2.4GHz ISM. In plus, functia de analizor vectorial de retea este integrata si vine ca optiune standard pentru intreaga serie SVA1000X.

 

            Siglent Technologies prezinta o noutate in familia de analizoare de spectru. Seria existenta de analizoare vectoriale de retea si spectru SVA1000X este extinsa printr-un nou model de 3.2GHz. Mai mult, odata cu introducerea modelului SVA1032X, functia de analiza vectoriala de retea va fi inclusa pentru modelul SVA1015X ca o optiune standard. Noul model SVA1032X poate fi de asemenea suplimentat cu functii aditionale de masuratori (SVA1000X-AMK). Acest pachet a fost de asemenea imbunatatit cu alte doua noi masuratori: harmonic si carrier-to-noise ratio (CNR), pe langa cele deja existente de channel power (CP), adjacent channel power (ACPR), occupied bandwidth (OBW), TOI, si waterfall diagram (monitor).

 

            

            Pachetul inca dinsponibil de EMC ofera latimi de banda pentru filtrari EMI de 200Hz, 9kHz, 120kHz si 1MHz, precum si detectorul quasi-peak definit in CISPR. In plus, seria SVA poate fi echipata cu functia de analizor vectorial de retea pentru modulatii analogice si digitale (SVA1000X-AMA/DMA). Aceasta functie poate fi folosita pentru a masura error vector magnitude (EVM) ale semnalelor modulate PSK, MSK sau QAM. In combinatie cu specificatiile de baza foarte bune ale seriei SVA1000X (DANL -161dBm/Hz, <-98dBc phase noise, <0.7dB total amplitude accuracy) face din aceasta o solutie flexibila si performanta pentru diferitele provocari care apar in proiectarea de circuite RF. Ecranul de 10.1-inch cu touchscreen, posibilitatea de a conecta tastatura si mouse extern, si serverul web integrat faciliteaza operarea echipamentului intr-un mod simplu si confortabil.