https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Technology & Engineering Emmy® Awards pentru Litepanels o marca Vitec Group

 

LOS ANGELES - 5 februarie 2021 - Litepanels, furnizor global de lumini profesionale pentru televiziune si solutii de iluminare cinematografice, o marca Vitec Group, reprezentat in Romania de RomTek Electronics - a fost onorat la cea de-a 72-a ediție anuala a Technology & Engineering Emmy® Awards cu Premiul Emmy pentru tehnologie si inginerie pentru dezvoltarea sa de pionierat in iluminarea cu LED-uri pentru producția de televiziune.

Premiul vine ca o recunoastere a spiritul de pionierat al Litepanels, ei fiind initiatorii iluminatului cu panou LED si ca o recunoastere pentru cei 20 de ani de inovatie continua in televiziune si in iluminarea cinematografica.

Pornind de la un panou LED original 1x1 si bazandu-se pe acel succes, Litepanels a continuat sa dezvolte din ce în ce mai multe solutii inovatoare pentru broadcast si iluminare cinematografica.

Acest premiu acordat de Academie reprezintă un hat trick de onoruri pentru Litepanels, compania primind in 2005 Primetime Engineering Emmy Plaque, iar în 2009 a primit Premiul Emmy pentru tehnologie si inginerie - fiind pentru prima dată cand s-a acordat premiul unui producator de lumini.

Solutiile de iluminat dezvoltate de Litepanels s-au extins dincolo de productia de televiziune si cinematografie, regasindu-se in Briefing Rooms la Casa Albă si Pentagon si chiar pe Statia Spatiala Internationala.

Ceremonia de premiere, este programata sa se desfasoare deocamdata virtual in parteneriat cu Asociația Nationala a Radiodifuzorilor (NAB), duminica, 10 octombrie 2021.