https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
https://www.high-endrolex.com/32
Romtek.ro

Tektronix – Demonstratii Video Online

 

Nu este nevoie sa va parasiti biroul sau sa rezervati un laborator. Tot ce aveti nevoie este un spatiu de intalnire, o conexiune la internet si persoanele potrivite pentru a participa.

Aveti posibilitatea sa va programati o demonstratie online cu un inginer Tektronix, eliminand inconvenientele ce tin de calatorire sau rezervare ale laboratoarelor.

O conferinta video live va fi programata in 48 de ore de la solicitare. Prezentarea video personalizata si interactiva va fi transmisa de laboratorul nostru in format HD si realizata de unul din inginerii nostri.

Aceste demonstratii sunt extrem de folositoare, deoarece inginerii dumneavoastra pot pune intrebari expertilor Tektronix si impreuna vor discuta provocarile din domeniul de testare si masurare, cautand solutii. Va veti putea asigura ca toti angajatii inteleg complet echipamentul demonstrat si potentialul sau de a raspunde cerintelor. Aceste prezentari sunt pentru orice tip de angajat, fiind pe diferite nivele de complexitate.

Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de partea logistica si sa profitam de ocazie pentru a va arata de ce Tektronix este brandul la care trebuie sa apelati cand vine vorba despre osciloscoape sau alte echipamente de testare si masurare pentru milioanele de ingineri din jurul lumii.

In prezent, oferim un numar limitat de demonstratii pe baza cererilor avute pana in momentul de fata. Daca nu regasiti produsul dorit in lista de mai jos, nu ezitati sa ne contactati la adresa office@romtek.ro pentru a putea gasi o solutie.

Demonstratiile disponibile in prezent:

  • NOILE Osciloscoape 3 Series MDO (200 MHz – 1 GHz) si 4 Series MSO (200 MHz – 1.5 GHz)
  • Osciloscoapele 5 Series MSO (350 MHz – 2 GHz) si 6 Series MSO (1 GHz – 8 GHz)
  • NOUL Generatorul de Functii Arbitrare AFG31000
  • Analizoarele in Timp Real din Seriile RSA500 si RSA600
  • Sondele IsoVu (200 MHz – 1 GHz)
  • Testari de Conformitate pentru USB 2.0
  • Testari de Conformitate pentru Automotive Ethernet
  • Masuratori ale Vgs in Dispozitive SiC/GaN folosind IsoVu